КЕШБЕК 2019 „ВЪРНИ ОБРАТНО ДО 1000 ЛВ  ОТ СВОИТЕ РАЗХОДИ“направени за фото или видео заснемане при наемането на професионалист от сайта на НАПСФВ

Кои сме ние и защо да наемете професионалист от този сайт?

НАПСФВ е структура съществуваща над 10 години, която обединява група професионалисти от цяла България, хора с дългогодишен опит и репутация. Всички отговарят на сериозни изисквания за професионализъм,  работят законно чрез фирми и сайтове, предоставят гаранции на своите клиенти посредством стриктно спазване на Правилник и Етичен кодекс, както и подписването на договори! Асоциацията като организация предоставя гаранция за нейните членове и в случай на некоректно отношение или неизпълнение на договор клиента има възможност да подаде писмено аргументирано оплакване на мейла на Асоциацията – napsvf@mail.bg и същото ще бъде разгледано от Управителният Съвет.

В последните няколко години се появиха знайни и незнайни „Фотографи“ и „ Видеооператори“, работещи от ден до пладне, без никакви законови регистрации, просто собственици на фото техника и сайтове или фотографски страници. В подкрепа на законно работещите си членове УС на Асоциацията стартира акцията „Върни до 1000 лв от своите разходи направени за фото или видео заснемане“ . Един клиент ангажирал професионалист чрез сайта на НАПСФВ ще получи в края на годината, през месец Декември до 1000 лв от направените разходи.

Условия за участие

  1. Разгледайте сайта, в него всеки професионалист има профил, информация и портфолио, както и препратка към личен сайт. Изберете фотографите или видеооператорите, към които да отправите своето запитване.
  2. Направете запитване до избраните от Вас професионалисти чрез формата за контакт в сайта, която може да намерите в профила на всеки един от тях!
  3. След като получите отговори и оферти изберете хората, които ще заснемат Вашето събитие, организирайте си среща или разговор с тях и сключете ангажимент посредством подписване на договор!
  4. Вашият фотограф/видеооператор ще има ангажимента да регистрира във вътрешна база данни сключеният договор придружен с първоначалното Ви запитване направено чрез сайта, срещу което Вие ще получите уникален пореден номер, с който участвате в томболата.
  5. В края на месец Декември 2019 г., посредством томбола, заснета в присъствието на УС на НАПСФВ ще бъде изтеглен един печеливш уникален пореден номер от регистрираните участници. Младоженците регистрирани под този номер ще получат незабавно в срок от няколко дни полагащата им се сума в брой или по банкова сметка. Видео от томболата ще бъде публикувано на сайта и фейсбук страницата на НАПСФВ. Печелившите младоженци ще бъдат уведомени лично чрез оставените от тях контакти за връзка – телефон, имейл и т.н
  6. В акцията могат да участват само договори за заснемане на сватбени услуги, включващи пакети за целодневна услуга. Не могат да участват договори включващи само сватбени фотосесии или само сватбени ритуали. При наемане на повече от един професионалист регистрация получава само единият договор или двата под общ индивидуален номер.
  7. При сключване на договор за сума под 1000 лв печелившия си възвръща сумата, равностойна на направените разходи по договора. Към датата на тегленето на томболата всички финансови взаимоотношения между клиента и фирмата следва да бъдат уредени!
  8. Акцията е с пробен период, стартира от момента на публикуване на сайта на НАПСФВ и продължава до 31 май 2019 г. УС на НАПСФВ има право да удължи периода. В случай, че до първоначално посоченият период не са направени минимум 20 регистрации за участие, УС на НАПСФВ може да прекрати акцията и да анулира направените регистрации.
  9. За въпроси и неясноти свързани с тази акция, както и регистрацията на сключени договори (получаване на код за участие) може да изпращате на имейла на Асоциацията – napsfv@mail.bg