Какво е сватба без сватбени клипове?

Ако искаме да помним един момент по-дълго непроменен, трябва да го увековечим.

Какъв трябва да е идеалният сватбен клип? Емоционален, пъстър, като в приказките, сбъдната мечта, кратък, дълъг, с любимата музика, на плажа, в планината с близките? Сватбените клипове могат да бъдат всякакви, но за да са идеални, на тях трябва да бъдете Вие и вашите мечти.

Тези 11 прекрасни спиращи дъха сватбени клипове ще ви дадат чудесни идеи за това какво може да направите за вашия голям ден. Ще ви вдъхновят и ще ви изпълнят с

доза романтика, защото … Защото любовта може да се улови в един миг, в един кадър, в една снимка, но тя се забелязва по-добре, когато имаме видео…

Сватбени клипове в приказен замък

Едва ли има жена, която да не помни приказките за принцесите, които живели в приказни замъци. А какво, ако и вашата сватба бъде в приказен замък? И снимките, и гостите, и цялото видео заснемане? Позволете си да помечтаете за приказка. За вашата приказка, която започва днес, и продължава.. завинаги!

Прекрасно видео с много емоции, красив пейзаж, нестандартно празнуване и купища усмивки.

Ето го и видеото „Влюбен във вятъра“

Съвет: Ако и Вие планирате сватбата ви да бъде в замък, нека да е през пролетта или лятото. През останалото време замъкът не е толкова внушителен.

Романтични сватбени клипове край морето

Едва ли има по-романтично място, където да си кажем „ДА“, освен морето!  Може би морето има силата да ни кара да мечтаем за безкрая, да ни напомня, че всичко е краткотрайно и затова трябва да му се радваме във всеки един миг. Красив залез, безлюден плаж, нашепващ вятър, бодливи миди, сол във въздуха, старинни сгради и двама души, обещали си единствено.. вечността!

Романтичен и емоционален сватбен клип край морето – край Несебър.

Ето и още един красив и романтичен сватбен клип край морето…

Вижте го тук:

Романтичната и запомняща се церемония на плажа вече е предпочитана пред традиционните хотелски сватби.

Както казахме, на фона на морето всичко е магическо, красиво и романтично. Това потвърждава и този сватбен клип, който ни вдъхновява и разчувства с детайлите като танци, усмивки, непринудени погледи и блясък в очите, представени на фона на морето.

 

Обувките на Пепеляшка

Когато Пепеляшка изгубила обувката си на бала, тя.. срещнала съдбата си. В лицето на принца. И така, този романтичен сватбен клип започва точно така: с чифт красиви обувки, природа, светлина, пролет, възраждащ се живот и двамата влюбени, които си обещават вечност!

Сватбен видеоклип отвисоко

Перспективата е тази, която променя гледната точка. Същото е и при този сватбен клип.

Той започва с обзор сякаш от небето, като постепенно се фокусира върху главните действащи лица и техният специален ден. Ако и на Вас ви допада този тип сватбени клипове, може да изберете такъв и за вашата сватба. Вдъхновяващ, нестандартен и метафоричен е той. Защо? Защото ни напомня, че всяко нещо изглежда незначително и обикновено отдалеч, но когато го приближиш достатъчно, то те очарова и няма как да не го заобичаш.

Да обичаш е… като да дишаш

Безспорно след най-романтичните и спиращи духа сватбени клипове се нарежда и този, наречен „Да приближаваш и да се отдалечаваш“. Веднага ни спечели с прекрасно подбраните кадри, докосващите емоционални мисли, фонът и всичко останало. Прекрасно видео за истински важните неща в живота, за красотата и смисъла и за връзката между хората, които избират да са заедно!

Когато искате сватбеният филм да е кинематографиран…

Или с други думи… да е като на филм. С черно-бели кадри, да разказва история, вашата история. А всеки път, щом я гледате, все едно се случва отново. Такъв е и този сватбен клип, който не спира да грабва вниманието ни със своята простота и същевременно дълбочина. Защото историята сте Вие!

Сватбен клип „Безкрайна любов“

В това вдъхновяващо сватбено видео отново перспективата се променя. Не можем да не обърнем внимание на пейзажа, който допринася за приятните емоции и сякаш е в хармония със случващото се.

Сватбеният клип “Wedding trailer М§D” ни показва емоционални мигове от първия танц, първата целувка, първата разходка, ръка за ръка, завинаги. Клипът е прекрасен, защото включва в себе си различни сцени, много емоции, подходяща светлина и метафори, свързани с пътя и снимането в перспектива.

По интересен начин е представена любовната история във видеото „Love story E&G”. Една случайна на пръв поглед среща оставя отпечатък за цял живот, завършвайки с предложение. Видеото е нестандартно, интересно, емоционално и разказва историята за неочакваната среща, която променя живота.

Сватбените клипове са най-красивият и романтичен подарък, който може да си направите като младоженци. Не пропускайте възможността след време да разказвате на децата си как сте се запознали, как сте решили да вземете важното решение и как е преминал сватбеният ден!