Уважаеми клиенти, бъдещи младоженци!
Много от вас тази година ще имат щастието да реализират своя така чакан и мечтан сватбен ден, макар че малцина нямаха този шанс. Както знаете ние от Национална Професионална Асоциация на Сватбените Фотографи и Видеооператори неколкократко отстоявахме пред правителството правото си да продължаваме да практикуваме своята професия и откликнахме с разбиране към исканията на всеки един клиент, чието събитие се наложи да бъде отменено или отложено във времето. В разгара на сватбения сезон обаче бихме желали да отправим апел към всички бъдещи младоженци с молба да спазват максимално стриктно следните предписания:

1. Избягвайте струпването на много хора в тесни затворени помещения, като например:

– при подготовката на младоженците нека в стаята да присъстват само необходимия брой лица – само булка/младоженец, гримьор/фризьор, фотограф и/или видеооператор.
– при взимане на булката нека в стаята, в която е тя да влизат само минимален брой хора, по възможност най-близките. Нека останалите гости да изчакват отвън пред дома/сградата.

2. Наличие на отделна служебна маса за екипа на достатъчно разстояние от гостите и други подизпълнители (DJ, танцов ансамбъл, певци и т.н.)

3. Молим да поемете ангажимента до 7-10 дни след събитието при наличие на болен от страна на Вашите гости или други участници в събитието да бъдем уведомени своевременно.

Както знаете ние присъстваме на много събития и за нас е важно да предпазим себе си и бъдещите си клиенти максимално.

4. Бихме се радвали да изисквате от всички членове от екипа на локацията (ресторанта), в която ще се състои Вашето тържество, да спазват стриктно предписаните мерски с цел по-голяма превенция.

Ние от наша страна се ангажираме да предпазваме себе си и околните по възможно най-добрия начин – носена на маска, честа дезинфекция и по възможност спазване на дистанция.

Надяваме се на разбиране към нашите изисквания, които са синхронизирани с тези на РЗИ и Министерство на Здравеопазването. Всички те са за Ваша и наша сигурност, защото работим в рискова среда и вече имаме заразени колеги по време на събития, намиращи се в тежко състояние и в реанимация!

 

Благодарим за разбирането!
НАПСФВ