Виолета Пефтичева

5.00 / 5
Разпечатай
Цена: 2,850лв. +

Виолета Пефтичева е фотограф с над 10 годишен опит в сферата на семейната и бизнес фотография. В биографията й откриваме още два успешни бизнеса, свързани с рекламата и продажбите. През годините развива успешно фотостудиа в гр. Бургас и в гр. София, но след пандемията взима решение да установи дейността си само в град Бургас. Днес Photo Lounge е едно от най-добре развиващите се студиа в страната, предоставящо както услуги в сферата на фотографията и видеографията, така и съвременни дигитални и маркетинг решения за всеки бизнес.

Виолета трудно би се вписала в една единствена роля във филма на живота. Определя себе си като артист във всички всевъзможни форми. По образование: класически музикант и специалист Връзки с обществеността, по настояща професия фотограф, а по призвание вдъхновител. Работи със страст, посветена докрай на всяка кауза, цел и мечта, в които вярва.

Стремежът й, към това да бъде на отлично професионално ниво и запозната с всички новости, я отвежда ежегодно на редица майсторски класове, конференции, семинари, уъркшопи, обучения, дори работи с личен бизнес ментор. Изключителен педант е щом стане дума обслужване и удовлетворение на клиентите. Влага много енергия в обучение на опитен, компетентен и вежлив екип, а в момента подготвя и собствена менторска програма, която ще стартира през 2024-та година, посветена на изграждането на успешен бизнес в областта на фотографията.

 • Цена 2,850лв. +
 • Цвят на бранда
 • Местоположение Бургас
 • Адрес ул. Одрин 2, ет. 3
Етикети:
 • Diana

  Rating: 5 / 5
  Pros

  Уникален фотограф с разпознаваем почерк.

 • Невена

  Pros

  Уникална, креативна и невероятна!

 • Mihaela Mihova & Jasen Mihov

  Rating: 5 / 5
  Pros

  В момента, в който избрахме дата за нашия специален ден, ние бяхме единодушни: "Искаме Вили!!". Това за нас беше част по организацията, за която не ставаше и дума за компромис - искахме Вили и екип да са начело на запечатването на едни от най-специалните ни моменти! Вили, ти си толкова прекрасен, позитивен и раздаващ се професионалист, благодарим ти от сърце, че беше част от нашия сватбен ден! Продължавай да бъдеш такова вдъхновение :) Ясен и Миша

 • САБИНА

  Rating: 5 / 5
  Pros

  Освен прекрасен човек и приятел, Вили е изключителен професионалист. Тя предразполага всеки така, че снимките винаги стават страхотни, разказващи история, пълни с емоция и усмивки. Човекът , който ще направи повода по който сте я потърсили НЕЗАБРАВИМ.

Публикувай нов отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *