Вили Пефтичева

Happy Moments Photographer | Фотограф за щастливите моменти в живота

5.00 / 5
Разпечатай
Цена: 1,500лв. +

Виолета Пефтичева, или както всички я наричат Вили, е родена в Бургас. Чрез музикалното си образование се вдъхновява и решава, че ще посвети живота си на творческа професия. Изкуството й според нея прави хората по-добри, по-щастливи и винаги усмихнати, създава спомени за цял живот.

За своята работа фотографът казва: “Истинското удоволствие е да видиш щастието на лицата на хората, когато видят себе си не по начина, по който са свикнали да се виждат. Много често моите клиенти споделят, че не са фотогенични. Това е едно от най-често чуваните клишета в моята работа. В началото се притеснявах и се опитвах да им обясня, че няма грозни хора, има некадърни фотографи. Сега правя всичко възможно да ги предразположа, да се отпуснат и да забравят, че пред тях има фотокамера. ”

 

Графикът на фотографа винаги е пълен. Отстрани погледнато един снимачен ден, една фотосесия, е нещо много интересно, понякога романтично, може би бляскаво. Но реалността не е такава. Особено, когато фотографът иска да улови истинските емоции на хората, които са пред обектива й. Тогава тя влиза в ролята на психолог, защото първо трябва да види човека отвътре. Трябва да усети душата му. Ето защо, когато гледаме фотографиите на Вили, наистина виждаме, че тя е фотограф на истинските истории, фотограф на реалните емоции, “фотограф за щастливите моменти в живота!”

 • Цена 1,500лв. +
 • Мото Happy Moments Photographer | Фотограф за щастливите моменти в живота
 • Цвят на бранда
 • Местоположение Бургас
Етикети:
 • Diana

  Rating: 5 / 5
  Pros

  Уникален фотограф с разпознаваем почерк.

 • Невена

  Pros

  Уникална, креативна и невероятна!

 • Mihaela Mihova & Jasen Mihov

  Rating: 5 / 5
  Pros

  В момента, в който избрахме дата за нашия специален ден, ние бяхме единодушни: "Искаме Вили!!". Това за нас беше част по организацията, за която не ставаше и дума за компромис - искахме Вили и екип да са начело на запечатването на едни от най-специалните ни моменти! Вили, ти си толкова прекрасен, позитивен и раздаващ се професионалист, благодарим ти от сърце, че беше част от нашия сватбен ден! Продължавай да бъдеш такова вдъхновение :) Ясен и Миша

 • САБИНА

  Rating: 5 / 5
  Pros

  Освен прекрасен човек и приятел, Вили е изключителен професионалист. Тя предразполага всеки така, че снимките винаги стават страхотни, разказващи история, пълни с емоция и усмивки. Човекът , който ще направи повода по който сте я потърсили НЕЗАБРАВИМ.

Публикувай нов отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *