Вили Пефтичева

Happy Moments Photographer | Фотограф за щастливите моменти в живота

5.00 / 5
Разпечатай
Цена: 1,190лв. +

Виолета Пефтичева, или както всички я наричат Вили, е родена в Бургас. Чрез музикалното си образование се вдъхновява и решава, че ще посвети живота си на творческа професия. Изкуството й според нея прави хората по-добри, по-щастливи и винаги усмихнати, създава спомени за цял живот.

За своята работа фотографът казва: “Истинското удоволствие е да видиш щастието на лицата на хората, когато видят себе си не по начина, по който са свикнали да се виждат. Много често моите клиенти споделят, че не са фотогенични. Това е едно от най-често чуваните клишета в моята работа. В началото се притеснявах и се опитвах да им обясня, че няма грозни хора, има некадърни фотографи. Сега правя всичко възможно да ги предразположа, да се отпуснат и да забравят, че пред тях има фотокамера. ”

 

Графикът на фотографа винаги е пълен. Отстрани погледнато един снимачен ден, една фотосесия, е нещо много интересно, понякога романтично, може би бляскаво. Но реалността не е такава. Особено, когато фотографът иска да улови истинските емоции на хората, които са пред обектива й. Тогава тя влиза в ролята на психолог, защото първо трябва да види човека отвътре. Трябва да усети душата му. Ето защо, когато гледаме фотографиите на Вили, наистина виждаме, че тя е фотограф на истинските истории, фотограф на реалните емоции, “фотограф за щастливите моменти в живота!”

Креативността й е поразяваща. Това се вижда от проектите, които е реализирала до сега: “Gorgeous & Shining Portraits“, “Emotions” и “Dare to transform“.

На 17 септември 2018 г. Вили откри студио и в София. VILI Photo & Artcafé е място както за снимки, така и за срещи на различни хора на изкуството.

 • Цена 1,190лв. +
 • Мото Happy Moments Photographer | Фотограф за щастливите моменти в живота
 • Местоположение Бургас
Етикети:
 • Diana

  Rating: 5 / 5
  Pros

  Уникален фотограф с разпознаваем почерк.

 • Невена

  Pros

  Уникална, креативна и невероятна!

Публикувай нов отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *