Христо Христов

Фотостудио Класик - Вашите спомени завинаги!

0 / 5
Разпечатай
Цена: 950лв. +

Нуждаете се от професионален фотограф, който да отрази Ваш личен или семеен празник? Иска Ви се да запазите всеки един момент от Вашият сватбен ден жив и ярък дълги години?

Любовта движи света и всеки от нас търси своята половинка, за да се почувства завършен. Когато това се случи, е важно да овековечим новото начало и да съхраним спомените от най-важния ден в живота ни.

Замисляли ли сте се колко дълго продължава подготовката за едно сватбено тържество и как бързо минава сватбеният ден? Всичко е като един филм. Дори не можете да разберете на Вас ли точно се случва или просто гледате отстрани.

Ние имаме за задача да уловим всички неповторими мигове, за да Ви дадем възможността отново и отново да преживявате Вашия празник.

В зависимост от желанията на клиентите си, студиото предлага богат набор от пакети и възможности за заснемане на този неповторим ден.

Дългогодишният ни опит в тази област ни дава правото и увереноста да твърдим, че празникът Ви ще бъде отразен по възможно най-добрия начин. Най-голямото ни удволетворение са Вашите усмивки и задоволството от нашата работа.

Собственици и основни фотографи на Фотостудио Класик са Христо Христов и съпругата му Валентина Христова.

Христо е завършил ВВТУ “Т. Каблешков” – гр. София и ТУ – Варна. Има над 20 годишен опит като професионален фотограф. Заснел е множество сватби, рождени дни и юбилеи, абитуриентски балове, кръщенета, фирмени и корпоративни събития. Член е на НАПСФВ. Има участия в много изложби, както и широк набор от дипломи и сертификати. Опитът му в студийната фотография води все повече и повече доволни клиенти.

Валентина е завършила ИУ – Варна и работи като фотограф от 2003 г. С опит в сватбената и детска фотография.

Освен дългогодишния натрупан опит и ентусиазмът за работа, Христо и Валентина Христови продължават с обогатяването и усъвършенстването на уменията си. Посещават множество семинари и лекции от чуждестранни фотографи на световно ниво (Aleksandras BabiciusMecuro B CottoDan HechoSakis Batzalis).

  • Цена 950лв. +
  • Мото Фотостудио Класик - Вашите спомени завинаги!
  • Цвят на бранда
  • Местоположение Варна

  • Лице Христо Христов
  • Адрес гр. Варна, ул. "Цар Асен" №1, магазин 3
Етикети: Сватбени фотографи - Варна, Професионален фотограф

Публикувай нов отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *