Симон Вартерян

SV Studio - Различната Фотография

5.00 / 5
Разпечатай
Цена: 1,970лв. +

Кой е Симон Вартерян?

Професионалния фотограф Симон Вартерян е създателят на различната сватбена фотография в лицето на SV Studio, който вярва, че индивидуалният подход към сватбения ден на всяка двойка трябва да бъде различен. С нетипичните декори, екстремните преживявания, професионалната техника и точната концепция, сватбената сесия се превръща в забавление, а не в задължение. Симон е творец, чиято посока на мисълта не можем да предвидим и уловим. Той ни отнася далеч от до болка познатите кадри и ни поднася нов вид изкуство. Получил първия си фотоапарат на 6-годишна възраст, специализирал във Франция и обиколил над 40 държави само за 5 години, Симон е човекът, на когото можете да се доверите.

Младоженците

Младоженците се забавляват, докато Симон твори в кадри мигове от специалната дата на бракосъчетанието. Те получават уникални кадри, които много им подхождат и никога няма да бъдат забравени. Изненадани, дори от самите себе си, когато се включат в това приключение. Бъдещите поколения също ще ги разглеждат, ще се удивяват и възхищават на някогашната сватба на своите родители, а после баба и дядо. И неусетно сватбената фотография на Симон се превръща в малък дневник за любовта, за емоциите, за мечтите, който пътува през времето.

SV Studio

SV Studio е символ на лично отношение, високо качество и категоричен професионализъм. Задължителни условия за сватбената фотография! Готови ли сте? Ще бъде интересно!


Професионален Фотограф / Сватбен Фотограф – Симон Вартерян

 • Цена 1,970лв. +
 • Мото SV Studio - Различната Фотография
 • Местоположение София

 • Лице Симон Вартерян
 • Адрес гр.София, бул. Александър Малинов 51, ТБЦ MetroCity, секция Б, ет.1, офис 16* (до асансьора)
Етикети: Сватбени фотографи - София, Професионален фотограф
 • Jerry Dzhonova

  Rating: 5 / 5
  Pros

  Когато обичаш професията си, това си личи. Изрядни в работата, в детайлите, в улавянето на най-точния момент и емоция. Благодарим от сърце на екипа на SV studio, че заснеха нашия сватбен ден като приказка. С удоволствие гледаме напред към бъдещи проекти с Вас!

 • Iva Medarova

  Rating: 5 / 5
  Pros

  Страхотно студио, уникален екип!!! За наша огромна радост, Симон и колегите му бяха част от нашия сватбен ден и успяха да уловят всички моменти и емоции, и да ги предадат в страхотните кадри, които ще ни напомнят за този ден цял живот! Истински професионалисти, комукацията със Симон е изключително лесна и приятна. Умее да предразполага и най-вече да се забавлява, докато работи! Благодарим ти за професионализма - наистина сте страхотни!!! :)

 • Boyan Todorov

  Rating: 5 / 5
  Pros

  Благодаря на Симон за страхотните снимки, които направи на нашата сватба. Беше голямо удоволствие да работим заедно, ако изобщо може да се нарече работа. Умее да предразполага хората пред обектива и снимките протичат по много забавен и приятен начин. Супер коректен и точен за всички уговорки. Препоръчвам с две ръце.

 • Neycho Neychev

  Pros

  Едно уникално място, където ще намерите топ професионалисти в бранша и успешно ще планирате заедно вашите най-важни мигове и то по такъв начин, че да останете без дъх от крайният резултат! Горещо препоръчвам на всички, на които им предстои сватбено тържество.

 • Desislava Slavova

  Rating: 5 / 5
  Pros

  Професионалисти! От преговорите до предаването на готовия продукт - без забележки! Приятелско отношение по време на събитието, страхотни снимки и спазени срокове! Благодаря ти, Симон!

 • Някой От Село

  Cons

  Аджаба, как точно го сметна, че е 1570 лв. ако се излъже и стане с една стотинка повече, все пак инфлация има. Да са живи баламите.

Публикувай нов отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *